Харків’яни увечері чули вибухи: де сталися «прильоти»

Окупанти завдали ракетних ударів по Харківській області.

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового авіаційного удару іранськими ударними БпЛА “Shahed-136/131” по Україні, також окупанти завдали ракетних ударів по Харківській області. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Так, учора, близько 20:30 було оголошено повітряну тривогу у Харківській області та повідомлялося про вильоти ракет з російського Бєлгорода. Очільник області Олег Синєгубов підтвердив ракетний обстріл населених пунктів Харківщини та закликав усіх перебувати в укриттях. В області було чутно щонайменше два вибухи, після чого голова ХОВА повідомив, що ворожі війська вдарили ракетами по смт Чкаловське Чугуївського району.

"Попередньо зафіксували 2 влучання у нежитлове приміщення. Є руйнування, без пожежі.

Інформація щодо постраждалих уточнюється. На місці працюють екстрені служби", – написав Синєгубов.

Протягом минулої доби на фронті відбулось понад 30 бойових зіткнень.

За даними Генштабу, на Слобожанському напрямку противник завдав мінометних та артилерійських обстрілів понад 20 населених пунктів, це, зокрема, Плетенівка, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Чугунівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Берестове, Куп’янськ-Вузловий Харківської області та Твердохлібове Луганської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з комендантською годиною на Харківщині

На Харківщині повідомили, якою буде тривалість комгодини 23 та 24 серпня, в День Державного прапора та День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Наголошую, що в останні дні ворог суттєво посилив обстріли цивільного населення та інфраструктури області. Росіяни вдаються до відверто терористичних атак, метою яких є завдання шкоди цивільним людям. Імовірність таких ударів в дні державних свят України є дуже високою", – наголосив очільник області. Олег Синєгубов закликав усіх бути максимально уважними та обережними, не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та уникати скупчень людей.

Скільки триватиме ком година сьогодні та завтра – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися