Олег Синегубов: В святкові дні можливі провокації ворога

Голова ОВА закликав мешканців Харківщини бути обережними та утримуватись від відвідання місць великого скупчення людей

Начальник Харківської ОВА повідомив про можливі провокації з боку Росії на День Державного прапора, День міста Харкова та День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

"Ми чітко розуміємо, що можливі провокації на ці дні. Закликаємо всіх жителів Харкова та області провести ці свята за можливості вдома. Тобто не збиратися на вулицях, у місцях великого скупчення людей", - наголосив Олег Синєгубов. 

Крім того, в регіоні проводяться заходи з посилення безпеки задля недопущення провокацій. Під час державних свят комендантська година залишиться незмінною – з 23:00 до 5:00.

"Служба безпеки України, Національна поліція, всі правоохоронні структури проводять роботу в посиленому режимі. Особливо під час комендантської години", - додав Олег Синєгубов.    

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про фейк, поширений росіянами, про заплановане у Харкові на 25 та 26 серпня авіашоу, на якому покажуть новітні розробки дронів. Окрім цього, пропагандисти закликають українців не приходити на захід через можливі провокації з боку українських військових. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації. Інформація про те, що захід відбудеться 25 та 26 серпня не відповідає дійсності. Згідно з офіційною заявою організаторів авіашоу, подія перенесена на невизначений термін. "Пропагандисти свідомо поширюють цей фейк, щоб посіяти панічні настрої серед населення та перекласти вину за свої ймовірні майбутні злочини на українців", – пишуть у ЦПД.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися