З прикордоння Харківщини евакуюють дітей – найменшому один рік

Поліцейські евакуювали шістьох дітей з Вовчанської громади, найменшому всього рік.

Покинути небезпечну територію неповнолітнім з їхніми мамами допомогли працівники ювенальної превенції Чугуївського районного управління поліції спільно з волонтерами та органами місцевої влади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

У Вовчанській громаді лінія фронту проходить уздовж державного кордону і російська армія веде щоденні обстріли населених пунктів.

Поліція та волонтери пропонують дорослим виїхати та пояснюють, що ніхто не буде розлучати їх з малечею, адже евакуація дітей відбувається тільки разом з рідними або одним з них. Завершується операція з порятунку вивезенням родин у безпечне місце та організацією допомоги для них.

Цього разу поліцейські евакували шістьох дітей. Дорослим роз’яснили їх права та обов’язки щодо евакуації. Родинам дали час на збирання речей і проінформували, що влада забезпечить їх всім необхідним.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з комендантською годиною на Харківщині

На Харківщині повідомили, якою буде тривалість комгодини 23 та 24 серпня, в День Державного прапора та День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Наголошую, що в останні дні ворог суттєво посилив обстріли цивільного населення та інфраструктури області. Росіяни вдаються до відверто терористичних атак, метою яких є завдання шкоди цивільним людям. Імовірність таких ударів в дні державних свят України є дуже високою", – наголосив очільник області. Олег Синєгубов закликав усіх бути максимально уважними та обережними, не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та уникати скупчень людей.

Скільки триватиме комгодина сьогодні та завтра – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися