Вдень 24 серпня ворог знову обстріляв Вовчанськ на Харківщині

Було пошкоджено житлові будинки та споруди місцевого агропідприємства

Як повідомляють в Головному управлінні ДСНС по Харківській області, вдень 24 серпня ворог завдав масованого артилерійського удару по прикордонному місту Вовчанськ Чугуївського району. Внаслідок обстрілів неподалік приватного сектору загорілася суха трава та дерев'яна електроопора. Загальна площа пожежі склала близько 2 га. Крім того, були пошкоджені приватні житлові будинки та споруди місцевого агропідприємства. За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

"Вогнеборцям гасити пожежу довелось під постійними ворожими обстрілами. До ліквідації пожежі були залучені 9 чоловік особового складу ДСНС та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.", - зазначили у відомстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл прифронтового поселення в Куп'янському районі Харківської області. ГУ ДСНС на Харківщині повідомило про обстріл Петропавлівки Куп'янського району. Повідомляється про ліквідацію рятувальниками пожеж на даху приватного будинку та у господарчій споруді 24 серпня о 9:30 Куп’янські рятувальники знову вирушили до прифронтового села Петропавлівка Петропавлівської громади, яке чи не щодня зазнає ударів з ворожої артилерії та мінометів. Сьогодні прилетіло у дах приватного будинку та господарчу споруду. На щастя обійшлось без жертв та постраждалих. Коли бійці 14-ї та 44-ї Державних пожежно-рятувальних частин прибули до місця виклику, вогонь вирував вже на площі 250 кв.м. Вони подали на його гасіння 2 пожежні  стволи, працювали під гуркіт снарядів, що продовжували розриватись неподалік. Та все ж загасили пожежу о 10:35.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися