Ворог обстріляв приватні будинки на Харківщині

Олег Синєгубов повідомив оперативну ситуацію на Харківщині

Минулої доби під вогнем російських окупантів перебували населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Ворог вів обстріли з реактивної та ствольної артилерії, мінометів, використовував бойову авіацію. За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди. У Охримівці Чугуївського району зафіксовані влучання по території фермерського господарства, сталася пожежа.

У Кучерівці Куп'янського району пошкоджено газову трубу високого тиску та приватний будинок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Куп'янського району Харківської області. За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За даними слідства, 25 серпня приблизно о 6:50 російські військові обстріляли Подоли Куп‘янського району. За попередніми даними, з РСЗВ. Отримав поранення 59-річний місцевий житель. Нині його госпіталізовано до лікарні. Пошкоджено житлові будинки. Правоохоронцями проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Вовчанська армією РФ. Як повідомляють в Головному управлінні ДСНС по Харківській області, вдень 24 серпня ворог завдав масованого артилерійського удару по прикордонному місту Вовчанськ Чугуївського району. Внаслідок обстрілів неподалік приватного сектору загорілася суха трава та дерев'яна електроопора. Загальна площа пожежі склала близько 2 га. Крім того, були пошкоджені приватні житлові будинки та споруди місцевого агропідприємства. За попередніми даними жертв та постраждалих немає. "Вогнеборцям гасити пожежу довелось під постійними ворожими обстрілами. До ліквідації пожежі були залучені 9 чоловік особового складу ДСНС та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.", - зазначили у відомстві.



Джерело: https://t.me/synegubov/6925
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися