Окупанти вбили двох людей в Куп'янському районі на Харківщині

Росіяни вдарили по кафе у селі Подоли, двоє людей загинули, одна - постраждала

За попередньою інформацією медиків, у селі Подоли внаслідок обстрілу загинули двоє людей, ще один - поранений. Дані встановлюються. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Ворог влучив у цивільний об‘єкт - кафе, де вдень перебували місцеві жителі. На місці працюють правоохоронці та екстрені служби.", - зазначив Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ліквідацію рятувальниками пожежі, що виникла внаслідок ворожого обстрілу Харківщини. У Харківській області трапилось дві пожежі, спричинених ворожими обстрілами, одну з яких ліквідували працівники ДСНС. Про це повідомляють у ГУ ДСНС у Харківській області. О 6:56 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у приватному секторі селища Подоли Куп’янського району. Пожежа була спричинена черговим артилерійським обстрілом. На території приватного домоволодіння горіла господарча споруда. Площа пожежі склала близько 150 кв.м. До ліквідації пожежі були залучені три одиниці техніки та 12 рятувальників. Під час обстрілу постраждав 59-річний чоловік. Пожежу ліквідовано о 8:51. Також об 11:00 стало відомо про ще одну пожежу, спричинену ворогом біля самої лінії фронту – в Охримівці Вовчанської громади. Горіла господарча споруда на території фермерського господарства. Проте через близькість до зони інтенсивних бойових дій та постійні ворожі обстріли застосування сил ДСНС для ліквідації даної пожежі було неможливе.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ранковий обстріл Куп'янського району, внаслідок якого постраждала одна людина. За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За даними слідства, 25 серпня приблизно о 6:50 російські військові обстріляли с. Подоли Куп‘янського району. За попередніми даними, з РСЗВ. Отримав поранення 59-річний місцевий житель. Нині його госпіталізовано до лікарні. Пошкоджено житлові будинки. Правоохоронцями проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора.



Джерело: https://t.me/synegubov/6926
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися