Рятувальники ліквідували пожежу, що виникла внаслідок ворожого обстрілу

Загалом працівники ДСНС здійснили 19 виїздів та загасили сім пожеж

У Харківській області трапилось дві пожежі, спричинених ворожими обстрілами, одну з яких ліквідували працівники ДСНС. Про це повідомляють у ГУ ДСНС у Харківській області.

О 6:56 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у приватному секторі селища Подоли Куп’янського району. Пожежа була спричинена черговим артилерійським обстрілом. На території приватного домоволодіння горіла господарча споруда. Площа пожежі склала близько 150 кв.м. До ліквідації пожежі були залучені три одиниці техніки та 12 рятувальників. Під час обстрілу постраждав 59-річний чоловік. Пожежу ліквідовано о 8:51.

Також об 11:00 стало відомо про ще одну пожежу, спричинену ворогом біля самої лінії фронту – в Охримівці Вовчанської громади. Горіла господарча споруда на території фермерського господарства. Проте через близькість до зони інтенсивних бойових дій та постійні ворожі обстріли застосування сил ДСНС для ліквідації даної пожежі було неможливе.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл ворогом приватних будівель на Харківщині. Минулої доби під вогнем російських окупантів перебували населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Ворог вів обстріли з реактивної та ствольної артилерії, мінометів, використовував бойову авіацію. За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди. У Охримівці Чугуївського району зафіксовані влучання по території фермерського господарства, сталася пожежа. У Кучерівці Куп'янського району пошкоджено газову трубу високого тиску та приватний будинок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися