Оприлюднено наслідки ворожих обстрілів Харківщини: є поранені

Під вогнем опинилися два райони Харківської області

Слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів на Харківщині, внаслідок яких постраждали двоє чоловіків. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У селі Чернещина Борівської громади відбувся ворожий обстріл керованими авіабомбами. Пошкоджені будинки, будівля, складські приміщення агрофірми. У Куп’янську пошкоджені житлові будинки, адмінбудівлі та нежитлові приміщення. Отримав поранення 61-річний чоловік. Внаслідок обстрілу керованою авіабомбою у селі Копанки Борівської громади пошкоджені житлові будинки. Постраждав 49-річний чоловік. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Харківщини 1 вересня. Протягом минулої доби ворог завдав 1 ракетний та 44 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. Ймовірність того, що ворог продовжить завдавати ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою. Протягом минулої доби на фронті відбулось понад 25 бойових зіткнень. На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Козачої Лопані Харківської області, здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів, зокрема, Вовчанськ, Хрипуни, Караїчне, Мала Вовча, Бологівка, Бударки Харківської області. На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Котлярівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Борова, Куп’янськ, Кислівка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися