Кирило Буданов розповів, що відбувається на Куп’янському напрямку

Росіяни не нарощують сили на Куп’янському напрямку, а проводять ротацію.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю Наталії Мосейчук заявив, що на Куп’янському напрямку російські війська не нарощують сили, а проводять ротацію.

Журналістка запитала в начальника ГУР, чи свідчать події на Куп’янському напрямку про те, що армія рф має намір піти на Харків і максимум — на Київ, на що Кирило Буданов відповів:

"Це вони як похід на Київ собі бачать з Куп’янська? Через 500 кілометрів по прямій?".

Він також додав, що в ворога немає резервів – була сформована 25-та армія, як стратегічний резерв. Ця армія мала бути приведена в боєздатний стан до жовтня-листопада.

Знаєте, що сталося? Вона (25-та армія — ред.) вже станом на зараз недокомплектована, абсолютно без навчання бере участь у бойових діях. Ця армія пішла не на підсилення, а на заміну 41-ї армії, яка почала свій повільний рух в південному напрямку", — зазначив Кирило Буданов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У Харківській області терміново закликають евакуюватися

Мешканців Куп'янської громади, особливо, вразливих категорій громадян: жінок з дітьми, літніх, хворих і мало мобільних просять евакуюватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

З урахуванням складної безпекової ситуації та збільшенням кількості обстрілів російськими терористичними військами по території Куп'янської громади, ви жителям пропонують евакуюватися до більш безпечного місця - м. Харків з подальшою можливістю переміщення в інші регіони України.

Як це зробити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися