Російські війська обстріляли Харківщину: є загиблий

Минулої доби під вогнем опинилися чотири райони

Російські окупанти протягом минулої доби з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали цивільне населення Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Про це у своїх соцмережах повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок обстрілу села Вовчанські Хутори Чугуївського району пошкоджено приватний житловий будинок, загинув 60-річний чоловік. У Вовчанську внаслідок артилерійського обстрілу зазнала поранення 73-річна жінка. Госпіталізована в стані середньої тяжкості.

У селі Сенькове Куп'янського району через ворожі обстріли горіла трава та чагарники. У селі Глушківка Куп'янського району сталася лісова пожежа на площі 2,5 га. Також лісова пожежа внаслідок обстрілів сталася у селі Шийківка Ізюмського району.

Також триває робота по розмінуванню. Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 5,6 га території та знешкодили 68 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про результати обстрілів Харківщини за позаминулу добу. Окупанти продовжують завдавати ударів по прикордонних районах Харківщини: Куп‘янський, Чугуївський, Ізюмський, Богодухівський, Харківський. Протягом доби ворог застосовував проти мирного населення керовані авіабомби та РСЗВ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. О 09:30 у с. Чернещина Борівської громади відбувся ворожий обстріл керованими авіабомбами. Пошкоджено будівлю, складські приміщення та майстерня агрофірми. О 10:30 ворог із РСЗВ завдав ударів по центральній частині м. Куп’янськ – території автовокзалу, центрального ринку. Пошкоджено два житлових будинки, адмінбудівлі та нежитлові приміщення. Отримав вибухову травму та уламкові поранення 61-річний чоловік, стан середній. Близько 14:15 у с. Чернещина Борівської громади відбувся ворожий обстріл (тип озброєння – КАБ), внаслідок якого пошкоджені 2 будинки. О 15:08 у с. Копанки Борівської громади внаслідок обстрілу КАБ-ами було пошкоджено 2 житлові будинки, отримав вибухову травму 49-річний чоловік. О 17:55 у с. Западне Дворічанської громади через обстріли окупантів горів житловий будинок. Постраждалих немає.



Джерело: https://t.me/synegubov/6971
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися