Зафіксовано наслідки обстрілів Харківщини російськими окупантами

Відомо про загибель однієї людини та одну постраждалу

Слідчі зафіксували наслідки обстрілів Харківської області окупантами, внаслідок яких одна людина загинула, а ще одна постраждала. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  

У селі Вовчанські Хутори Чугуївського району пошкоджений приватний житловий будинок. Загинув 60-річний чоловік. У місті Вовчанськ зазнала поранення 73-річна жінка. Її госпіталізували до лікарні. У Куп'янському та Ізюмському районах сталися лісові пожежі. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.

За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про оприлюднення наслідків ворожих обстрілів Харківщини позаминулої доби. Слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів на Харківщині, внаслідок яких постраждали двоє чоловіків. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У селі Чернещина Борівської громади відбувся ворожий обстріл керованими авіабомбами. Пошкоджені будинки, будівля, складські приміщення агрофірми. У Куп’янську пошкоджені житлові будинки, адмінбудівлі та нежитлові приміщення. Отримав поранення 61-річний чоловік. Внаслідок обстрілу керованою авіабомбою у селі Копанки Борівської громади пошкоджені житлові будинки. Постраждав 49-річний чоловік. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися