Олег Синєгубов про ситуацію в Харківській області станом на 4 вересня

У результаті обстрілів виникли лісові пожежі, є постраждалий, також було зруйновано кілька об'єктів

Минулої доби під російський ворожий вогонь потрапили деякі населені пункти Харківщини. У результаті обстрілів є пошкодження об'єктів та постраждалі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Минулої ночі, близько 02:00, окупанти обстріляли с. Шийківка Ізюмського району. У результаті обстрілу було пошкоджено будівлю їдальні, ніхто не постраждав.

Також протягом минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

У результаті ворожої атаки у Куп'янську отримав поранення та був госпіталізований 59-річний цивільний чоловік. У місті ворожими обстрілами було знищено торговельний об'єкт.

У с. Чернещина Ізюмського району ударом керованою авіабомбою зруйновано 2 приватних домоволодіння.

Крім того, під вогнем ворога минулої доби опинилися Уди, Вовчанськ, Гатище, Бударки, Вільхуватка та інші населені пункти. Пошкоджено цивільну інфраструктуру. У результаті обстрілів виникли лісові пожежі.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ситуація на Куп'янському напрямку залишається складною - ворожі війська продовжують атакувати українські позиції. За інформацією заступниці Міністра оборони України Ганни Маляр, на Куп’янському напрямку українські сили оборони відбивають по декілька ворожих атак за день і не дають ворогу просуватись вперед. Кількість обстрілів з боку росіян залишається високою.

Детальніше про ситуацію на Куп'янському напрямку читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/6977
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися