Що відбувається на Харківщині у річницю контрнаступу ЗСУ

Ворожі війська на Куп'янському напрямку не полишають намірів наступати

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі "Єдиних новин" розповів про ситуацію на деокупованих територіях Харківщини, повідомляють "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що у ці дні відзначається річниця контрнаступу ЗСУ на Харківщині, внаслідок якого майже вся область була звільнена від окупантів. “За цей рік на цих територіях ми майже повністю відновили електропостачання. Працюємо над відновленням зруйнованих житлових будинків та соціальної інфраструктури”, - розповів очільник області. 

За його словами, щодня понад 300 фахівців ДСНС працюють над розмінуванням області. За рік було знешкоджено близько 80 тис. вибухонебезпечних предметів. Уже розміновані практично усі дороги, триває розмінування об'єктів інфраструктури. Але масштаби замінування величезні, ще необхідно розмінувати узбіччя доріг, ліси, близько 600 тис. га сільгоспземель тощо.

При цьому на деяких ділянках Харківської області ситуація гостра. “Щодня працюємо над підвищенням нашої обороноздатності. Ворог на Куп'янському напрямку продовжує формувати штурмові загони та не полишає намірів йти в наступ. Однак жодних успіхів на полі бою росіяни не мають. Наші військові дають рішучу відсіч окупантам та повністю готові зупиняти його й надалі”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Старосалтівській громаді почне працювати мобільний сервісний центр МВС. Сервісний центр буде обслуговувати громадян за адресою: смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, б.21, та надаватиме послуги з:  відновлення та обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, відновлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.




Джерело: https://t.me/synegubov/7009
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися