На Харківщині внаслідок підриву на міні загинув водій вантажівки

Також відомо про ще двох постраждалих внаслідок підривів на боєприпасах

У Чугуївському та Ізюмському районах Харківщини сьогодні два транспортних засоби підірвались на боєприпасах. Водій вантажівки в Чугуївському районі загинув у лікарні, двох інших постраждалих госпіталізовано. Про це повідомляє поліція Харківської області.

До лікарні надійшло повідомлення про те, що близько 11:00 неподалік села Мосьпанове Чугуївського району на вибуховому пристрої в полі підірвався вантажний автомобіль. Травми отримали 25-річний водій та 20-річна жінка. Постраждалих доставили до районної лікарні. Чоловіка врятувати не вдалось.

Об 11:30 поблизу села Архангелівка Барвінківської громади трактор в полі наїхав на неспрацьований суббоєприпас з касетного боєприпасу РСЗВ. 42-річний водій з пораненнями доставлений до лікарні.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про фіксацію слідчими наслідків обстрілів Харківської області окупантами. Внаслідок ворожих обстрілів Харківської області отримав поранення цивільний чоловік. У поліції Харківської області повідомляють, що вже проводяться відповідні слідчі дії щодо фіксації наслідків збройної агресії РФ в Україні.  У селищі Козача Лопань Харківського району окупанти обстріляли з бойового гелікоптера. Пошкоджені приватні будинки, гаражі, господарчі споруди. У селі Глушківка Куп'янського району зазнав поранення 25-річний цивільний чоловік. Його доставили до лікарні. Через обстріли у селі Сінельникове Чугуївського району пошкоджені будинки та господарчі споруди. Неподалік села Вільхуватка Куп'янського району на вибухонебезпечному пристрої підірвався цивільний автомобіль. 59-річний водій отримав поранення. Його доставили до лікарні. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися