У Харківській області окупанти знищують екосистеми: подробиці

Куп’янський район: рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів

9 вересня ворог завдав потужного артилерійського удару по селу Велика Шапківка Куп’янського району. На його околиці сталася пожежа у природних екосистемах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Горів сухостій на відкритій місцевості на площі 1000 кв.м. З вогнем боролись рятувальники 44-ї ДРПЧ у складі 2-х оперативних відділень. Пожежу було ліквідовано об 11:15.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

ППО та військові у центрі Харкова – що відбувається

Харківський міський голова Ігор Терехов і представники соціально відповідального бізнесу передали шість пікапів та військове обладнання силам протиповітряної оборони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для чого необхідна ця техніка, та чому харків’яни зможуть спати спокійніше – читайте за посиланням.

У Харкові затримали чиновника міськради за корупційний злочин

У Харкові повідомлено про підозру 27-річному чоловіку за фактом одержання неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням такої вигоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Головний спеціаліст сектору підприємництва та споживчого ринку адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради організував "схему" для тіньового заробітку грошей. Він вимагав неправомірну вигоду з фізичних осіб-підприємців.

За що підприємці мали платити йому гроші та скільки коштувала "послуга" – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися