Окупанти спричинили масштабну пожежу в Харківській області: подробиці

Після обстрілу виникла масштабна пожежа

Протягом минулої доби ворожі війська не припиняли обстрілювати територію Харківської області. Внаслідок ворожих влучань виникли пожежі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Протягом доби зафіксовано 2 пожежі, спричиненні ворожими обстрілами у Вовчанській громаді.

У ДСНС розповіли, що о 20:23 вогнеборці 38-ї ДРПЧ вирушили на ліквідацію пожежі, яку спричинив ворожий артилерійський удар по с. Рубіжне. На відкритій місцевості зайнялась суха трава на площі 1 га. Пожежу вдалось ліквідувати о 22:57.

Також о 22:45 рятувальники 47-ї ДРПЧ виїжджали на гасіння пожежі до м. Вовчанська, котре також зазнало обстрілу. Там на території приватного домоволодіння горів побутовий вагончик на площі 15 кв.м.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська збираються із силами на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступниці міністра оборони України Ганни Маляр.  Вона зазначила, що протягом тижня ворог робив спроби наступати у районі Синьківки та Берестового на Харківщині. Синьківка й раніше зазнавала активних атак, які ЗСУ відбили, завдавши ворогові суттєвих втрат. “Ми знаємо, що там була активізація кілька тижнів тому з боку ворога. Наші Збройні сили там дуже серйозно знищили наступальні сили ворога – і особовий склад, і техніку. Тому ворог зараз там перегруповується, збирається з силами та не полишає своїх планів рушити знову вперед”, – заявила заступниця міністра оборони України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися