Військові на Куп'янському напрямку отримають необхідну допомогу (ФОТО)

Українським захисникам на передову дрони та ноутбуки

Волонтери спільно з заступником начальника Харківської обласної військової адміністрації Євгеном Івановим передали техніку військовим. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Воїнам 25-тої окремої повітрянодесантної бригади, які щодня дають відсіч російським окупантам на Куп’янському напрямку, передали 5 дронів Mavic 3 та 2 ноутбуки.

У понеділок, 11 вересня, техніку планували відправити на передову як підтримка у виконанні бойових завдань. “Дрони та ноутбуки надважливі для повітряної розвідки, вони рятують життя наших захисників. Продовжуємо надалі допомагати Силам оборони та наближати нашу спільну Перемогу”, - наголосив Євген Іванов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська збираються із силами на Куп’янському напрямку. 

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр зазначила, що протягом тижня ворог робив спроби наступати у районі Синьківки та Берестового на Харківщині. Синьківка й раніше зазнавала активних атак, які ЗСУ відбили, завдавши ворогові суттєвих втрат. “Ми знаємо, що там була активізація кілька тижнів тому з боку ворога. Наші Збройні сили там дуже серйозно знищили наступальні сили ворога – і особовий склад, і техніку. Тому ворог зараз там перегруповується, збирається з силами та не полишає своїх планів рушити знову вперед”, – заявила заступниця міністра оборони України.

А в Інституті вивчення війни не підтвердили просування ні військ росії, ні українських захисників на Куп'янському напрямку. 

Детальніше про ситуацію на Куп'янському напрямку читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися