Жителів одного з населених пунктів Харківщини попросили не виходити в центр: що відбувається

Жителів громади попередили про ймовірність повторного ворожого обстрілу

Останнім часом почастішали ворожі обстріли Борівської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Під ворожий вогонь потрапляє і центральна частина смт Борова. Жителів селища попередили про ймовірність повторного ворожого обстрілу.

“Рекомендуємо найближчими днями утриматися від відвідування центру селища без гострої на те необхідності, уникати великого скупчення людей, не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та дотримуватись відповідних заходів безпеки у разі її оголошення”, - звернулися з проханням до жителів населеного пункту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп’янсько-Лиманському напрямку ворожі війська не залишають намірів прорвати українську оборону. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив  начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

За його словами, минулої доби українські захисники знищили 63 окупантів, п’ять вантажівок, позашляховик, міномет 82-го калібру та станцію РЕБ. Він зазначив, що противник не полишає своїх намірів прорвати оборону, знайти слабке місце, проте безуспішно. “Зокрема зараз окупанти переключилися на напрямок саме Новоселівського. Там за минулу добу противник застосовував свою артилерію 117 разів. Також противник використовує активно танки, гранатомети, міномети, стрілецьке озброєння та авіацію”, - розповів Ілля Євлаш.

А в Інституті вивчення війни (ISW) повідомили, що станом на 12 вересня українські війська вели наступальні дії вздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна, але не просунулися.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися