Окупанти на Харківщині формують черговий ударний кулак: що відомо

У Харківській області триває евакуація з населених пунктів Куп'янщини

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі "Єдиних новин" розповів про ситуацію на Харківщині, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами залишається складною ситуація на Куп'янському напрямку. Ворог формує черговий ударний кулак, щоб спробувати прорвати українську оборону. “Але наші збройні сили повністю готові до будь-яких дій ворога, адекватно реагують на усі загрози та продовжують надійно тримати позиції, завдаючи окупантам втрат”, - наголосив Олег Синєгубов.

Очільник Харківської ОВА розповів про проведення евакуації в регіоні. Людей евакуюють з 56 населених пунктів Куп'янщини, які постійно перебувають під обстрілами. “Уже евакуйовано 2 339 людей, в тому числі 350 дітей. Ще 1 438 осіб, в тому числі 164 дитини, виїхали самостійно. Заходи з евакуації тривають”, - наголосив очільник області.

Також за словами Олега Синєгубова, найближчим часом відбудеться розширене засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. “Цей захід є важливим майданчиком для комунікації між органами центральної та регіональної влади та місцевим самоврядуванням. Така комунікація дозволяє оперативно вирішувати широке коло конкретних та актуальних проблем на місцях”, - пояснив начальник ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що останнім часом почастішали ворожі обстріли Борівської громади. Під ворожий вогонь потрапляє і центральна частина смт Борова. Жителів селища попередили про ймовірність повторного ворожого обстрілу.

Детальніше про загрозу можна дізнатися за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/7041
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися