Про що говорить зменшення інтенсивності боїв на Харківщині – Ганна Маляр

Що зараз роблять окупанти на одному з напрямків Харківщини.

На Лимано-Куп’янському напрямку зменшилася кількість бойових зіткнень, проте російська армія не відмовилася від своїх планів щодо захоплення українських територій. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в етері національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Якщо говорити про Куп’янський і Лиманський напрямки, то ми пам’ятаємо кілька тижнів тому було загострення. Зараз ми бачимо дещо зменшення цієї інтенсивності. Там кількість боїв значно зменшилась, і були у нас дні, коли тільки обстріли були, а по факту бойові зіткнення мінімізовані. Але це не означає, що ворог там відмовився від своїх планів чи відступив. Ні, вони просто збираються з силами, готуються. Не полишають своїх задач вийти на Куп’янськ і на Донецьку та Луганську області", – зазначила Ганна Маляр.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 14 вересня: окупанти атакують на одному з напрямків

Протягом доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Мороховець, Плетенівка, Петропавлівка, Кислівка, Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 30 населених  пунктів, серед них Огірцеве та Зибине Харківської області.

На Куп’янському напрямку наші захисники успішно відбили атаку противника північно-східніше Берестового Харківської області. Ворог завдав авіаційних ударів неподалік Петропавлівки, Кислівки Харківської області та Новоселівського Луганської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Синьківка, Кислівка, Котлярівка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися