У Харківській області продовжують знищувати аграрний бізнес

Протягом доби по області окупанти завдали авіаударів по околицях Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів.

Армія рф нанесла понад 13 артилерійських та мінометних ударів по цивільній інфраструктурі прикордонних районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Вночі близько 22:40 окупанти обстріляли центр м. Вовчанськ. Була зруйнована адмінбудівля. За попередньою інформацією, обстріл артилерією 152-го калібру.

О 01:25 у смт. Великий Бурлук Куп’янського району внаслідок обстрілу пошкоджено вікна в адмінбудівлі, 1 приватний житловий будинок, 1 двоповерховий житловий будинок, 4 легкових автомобілі. Без постраждалих.

О 17:00 відбувся ворожий артилерійський обстріл с. Чернещина Борівської громади Ізюмського району. Пошкоджено майно агрофірми.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Замовила їжу собі та родичам майже на 400 тисяч гривень та не сплатила – що буде харків’янці

2 серпня до поліції з відповідною заявою звернувся представник однією зі служб доставки Харкова. Він розповів, що оператор оформлювала замовлення їжі, ставила відмітку про оплату, хоча гроші на рахунок служби не надходили. Потім курʼєр доставляв замовлення до вказаних адрес. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що буде жінці – читайте за посиланням.

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це 13 вересня в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися