Харківщина під вогнем: де сталися прильоти

Окупанти гатили по будинках мирних мешканців.

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Авіаударів ворога зазнали населені пункти Стрілеча Харківського району та Котлярівка Куп'янського району. Під артилерійським вогнем минулої доби перебувало м. Куп’янськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок удару керованою авіабомбою по с. Копанки Ізюмського району повністю знищено приватний житловий будинок, ще 2 будинки знищені частково. Попередньо, без постраждалих.

У с. Симинівка Чугуївського району ворожим обстрілом пошкоджено заклад освіти.

За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

За даними Генштабу, на Слобожанському напрямку противник продовжує утримувати угруповання військ прикриття державного кордону, проводить активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.

У Харкові збили дитину на пішохідному переході (ФОТО)

Поліція з’ясовує обставини травмування дитини-пішохода у Харкові Водій “Mercedes Vito” на пішохідному переході скоїв наїзд на малолітнього хлопця. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Тракторобудівників надійшло до поліції 14 вересня близько 17:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з дитиною і що загрожує водієві – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися