Окупанти обстріляли Харків ракетами: є постраждалі

Внаслідок обстрілу ракетами С-300 постраждали п'ятеро цивільних

Окупанти завдали п'ять ударів ракетами типу С-300 по Холодногірському району Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"За попередньою інформацією медиків, поранені п'ятеро цивільних, стан потерпілих - легкий та середній, загрози життю, на щастя, немає.", - повідомив Олег Синєгубов.

Наразі на місці працюють екстрені служби, вони ліквідовують наслідки влучань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл окупантами Харкова вранці 16 вересня. У Харкові близько 11 години пролунало декілька потужних вибухів, у моніторингових телеграм-каналах повідомляють про виліт ракет з сусіднього Бєлгорода. Очільники Харкова та Харківської області підтвердили ворожий обстріл міста та закликали усіх знаходитися в укриттях. Україною шириться повітряна тривога, пов’язана з загрозою застосування балістичного озброєння. Спостерігачі у телеграм-каналах повідомляють про стовпи диму на місцях влучань. Олег Синєгубов об 11:22: "Окупанти завдали щонайменше 4 удари по місту Харків. Екстрені служби виїхали на місця  влучань. Перебувайте в укриттях до відбою сигналу повітряної тривоги!". Відбій повітряної тривоги об 11:47.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл трьох районів Харківщини росіянами. Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Авіаударів ворога зазнали населені пункти Стрілеча Харківського району та Котлярівка Куп'янського району. Під артилерійським вогнем минулої доби перебувало м. Куп’янськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Внаслідок удару керованою авіабомбою по с. Копанки Ізюмського району повністю знищено приватний житловий будинок, ще 2 будинки знищені частково. Попередньо, без постраждалих. У с. Симинівка Чугуївського району ворожим обстрілом пошкоджено заклад освіти. За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.



Джерело: https://t.me/synegubov/7067
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися