Окупанти обстріляли житлові будинки на Харківщині

Російські окупанти знову обстріляли Козачу Лопань

Декілька годин тому ворожі війська завдали близько 15-ти ударів (попередньо - з артилерії) по селищу Козача Лопань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Обстрілами було пошкоджено щонайменше 5 приватних будинків, магазини та лінії електропередач.

"Профільні служби працюють на місці з метою ліквідації наслідків обстрілів та відновлення електропостачання", – зазначив очільник військової адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харкова 16 вересня: що відомо

У Харкові близько 11 години пролунало декілька потужних вибухів, у моніторингових телеграм-каналах повідомлялося про виліт ракет з сусіднього Бєлгорода.

Очільники Харкова та Харківської області підтвердили ворожий обстріл міста та закликали усіх знаходитися в укриттях.

Спостерігачі у телеграм-каналах повідомляють про стовпи диму на місцях влучань.

Скільки було прильотів – читайте за посиланням.

У Харкові збили дитину на пішохідному переході (ФОТО)

Поліція з’ясовує обставини травмування дитини-пішохода у Харкові Водій “Mercedes Vito” на пішохідному переході скоїв наїзд на малолітнього хлопця. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Тракторобудівників надійшло до поліції 14 вересня близько 17:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з дитиною і що загрожує водієві – читайте за посиланням.

Що зараз робиться в Основ’янському районі Харкова та на що скаржаться мешканці (ФОТО)

Наразі в Основ’янському районі триває остання перекладка ділянки магістральної мережі на провулку Лопатинському. Там міняють трубу 1960-х років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

За словами начальника Основ’янської філії Владислава Тімофєєва, головною ознакою  цієї літньої ремонтної кампанії стали саме капітальні ремонти внутрішньобудинкових систем. Для його господарства, де багато старих багатоповерхівок центральної частини міста, це дуже позитивний момент. Всього повністю замінили системи постачання тепла та гарячої води в будинках по 33-х адресах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися