Повторний обстріл Харкова: що відомо

Містяни чули щонайменше 4 вибухи

Вночі 17 вересня російські війська знову обстріляли Харків, повідомляють “Коментарі.Харків”. 

Удар був нанесений, орієнтовно, ракетами С-300 з Бєлгородської області. “Вдруге за добу ворог завдав ударів по місту Харкову, знову з Бєлгорода, попередньо із ЗРК С-300. Наразі ракет у повітрі немає. Загроза нових ракетних ударів зберігається”, – написав у месенджері начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник (Марсель).

Містяни повідомляли про щонайменше чотири вибухи близько 00:30.

Про новий ворожий обстріл повідомив і Харківський міський голова Ігор Терехов. “Знову росіяни обстрілюють Харків. Вдруге за добу”, - написав він. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також попередив жителів Харкова та області про загрозу. “Окупанти завдають ударів по Харкову. Перебувайте в укриттях!”, - написав він.
У поліції Харківської області нагадали, що про всі  влучання ворожих снарядів, постраждалих потрібно повідомляти на спецлінію поліції 102. 

Також є інформація, що після вильотів, українські захисники змогли знищити одну із пускових С300. Однак поки на офіційному рівні ця інформація не підтверджена. 

Нагадаємо, що окупанти обстріляли Харків 16 вересня після 11 години ранку. Тоді було 5 прильотів у Холодногірському районі. 

Раніше “Коментарі.Харків” повідомляли, що були постраждалі внаслідок ворожих обстрілів Харкова. "За попередньою інформацією медиків, поранені п'ятеро цивільних, стан потерпілих - легкий та середній, загрози життю, на щастя, немає.", - повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. За його словами, на місці працюють екстрені служби, вони ліквідовують наслідки влучань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися