Харків під ворожим обстрілом: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Окупанти цілять у центральну частину міста

Окупанти обстрілюють Харків - близько 23.00 у місті прозвучали вибухи, повідомляють “Коментарі.Харків”. 

“Вибухи у Харкові! Перебувайте в укриттях!”, - написав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Обстріл міста підтвердив і Харківський міський голова Ігор Терехов. “Харків знову під обстрілом російських ракет. За попередньою інформацією під ударом центральна частина міста”, - повідомив мер Харкова.

У Повітряних силах ЗС України зазначили, що Харківська область - застосування балістичного озброєння та порадили не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

У поліції Харківської області нагадали, що про всі  влучання ворожих снарядів та постраждалих потрібно повідомляти на спецлінію поліції 102.

Ігор Терехов згодом повідомив: "Є інформація щодо влучання у виробничу зону Холодногірського району міста".

Раніше “Коментарі.Харків” повідомляли, що 16 та 17 вересня ворожі війська обстрілювали Харків. Вночі 17 вересня російські війська повторно ударили по Харкову. Удар був нанесений, орієнтовно, ракетами С-300 з Бєлгородської області. “Вдруге за добу ворог завдав ударів по місту Харкову, знову з Бєлгорода, попередньо із ЗРК С-300. Наразі ракет у повітрі немає. Загроза нових ракетних ударів зберігається”, – написав у месенджері начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник (Марсель). Містяни повідомляли про щонайменше чотири вибухи близько 00:30.

Окупанти обстріляли Харків 16 вересня після 11 години ранку. Тоді було 5 прильотів у Холодногірському районі.  Тоді повідомлялося про постраждалих внаслідок ворожих обстрілів Харкова. "За попередньою інформацією медиків, поранені п'ятеро цивільних, стан потерпілих - легкий та середній, загрози життю, на щастя, немає", - повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися