Українським захисникам передали важливу техніку (ФОТО)

Військовим передали автівку

Українським захисникам передали авто екстреної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Автівку передали волонтери благодійного фонду “Відкриті очі”, SoftServe Ukraine. Заступник начальника ХОВА Євген Іванов пояснив, що "швидка" надійде на потреби бійців 3-ї окремої штурмової бригади. Автомобіль Renault Traffic пройшов технічне обслуговування і готовий до виконання бойових завдань, розповіли благодійники.

“Ця автівка відразу відправиться в розпорядження бригади і допомагатиме рятувати життя українських захисників, які боронять суверенітет та незалежність нашої держави. Продовжуємо всебічно підтримувати наших воїнів задля спільної перемоги”, - зазначив Євген Іванов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що волонтери спільно з заступником начальника Харківської обласної військової адміністрації Євгеном Івановим передали техніку військовим. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Воїнам 25-тої окремої повітрянодесантної бригади, які щодня дають відсіч російським окупантам на Куп’янському напрямку, передали 5 дронів Mavic 3 та 2 ноутбуки. У понеділок, 11 вересня, техніку планували відправити на передову як підтримка у виконанні бойових завдань. “Дрони та ноутбуки надважливі для повітряної розвідки, вони рятують життя наших захисників. Продовжуємо надалі допомагати Силам оборони та наближати нашу спільну Перемогу”, - наголосив Євген Іванов.

Детальніше про допомогу, яку відправили на передову, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися