Обстріл Харківщини на 19 вересня: є загиблі

Російські окупанти здійснили черговий військовий злочин проти мирного населення Харківщини.

Сьогодні ворог завдав удару керованою авіабомбою по місту Куп'янськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок цього удару загинули троє цивільних людей. Наразі на місці працюють екстрені служби. Інформація уточнюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з безкоштовним проїздом – думка експертів

У травні цього року міський голова Харкова Ігор Терехов сказав, що проїзд у громадському транспорті міста буде безкоштовним до тих пір, поки є можливості місцевого бюджету. У вересні в місті спостерігалася вже четверта хвиля повернень харків’ян, плюс у місті у зв’язку з бойовими діями на Харківщині зросла кількість переселенців. Чи доречно і чи можливо зараз "тримати" проїзд у громадському транспорті безкоштовним – журналіст "Коментарів. Харків" спитала у експертів-політологів.

Політолог Антон Авксентьєв зазначає, що місцевий бюджет Харкова наразі є профіцитним, тобто доходи значно перевищують видатки.

Антон Авксентьєв вважає, що оскільки зараз кошти в бюджеті є, то підстав відміняти безкоштовний проїзд немає. Що може вплинути на відміну безоплатного проїзд у громадському транспорті – читайте за посиланням.

У Харківській області оперативно розшукали дитину: що трапилося

На Харківщині поліція протягом години розшукала неповнолітню дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 18 вересня о 14:45 до відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області звернулась мешканка смт Слобожанське Чугуївського району. Вона повідомила, що її 13-річна донька пішла з дому та не повернулася. Де була дівчина та що з нею стало – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися