У Куп'янську зросла кількість загиблих: що відомо

Екстрені служби продовжують огляд місця влучання

Після ворожого обстрілу Куп'янська кількість жертв збільшилася. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника слідчого управління поліції Харківщини Сергія Болвінова.

“Дві жінки та чотири чоловіка. Це та кількість жертв, яку вдалося підрахувати на цей момент. Ворог обстріляв автомобіль волонтерів, що проводили евакуацію мирного населення. Загиблих продовжуємо діставати з річки поблизу та зі знищених автівок. Обстріл росіяни влаштували посеред дня, близько 13-ї години. Наші слідчі, криміналісти та вибухотехніки працюють на місці події, триває огляд. І, на жаль, знаходимо ще тіла. Тому кількість жертв буде оновлюватися”, - повідомив він.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що екстрені служби продовжують огляд місця влучання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні ворог завдав удару керованою авіабомбою по місту Куп'янськ.

А голова пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону розповів про ситуацію на Куп'янському напрямку.

За його словами, росіяни перекидають на Куп'янський напрямок 25-ту армію з додатковими підрозділами.  "Росіяни перекидають на цей напрямок свою 25-ту армію з різними підрозділами - піхотними, танковими, артилерійськими. Вони наразі закінчують своє формування - майже на 80% закінчено формування особового складу і на 60% - формування в техніці", - наголосив Ілля Євлаш.

Також голова пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ відзначив, що ці підрозділи отримують і новітні зразки техніки - танки Т-72 та Т-90, а також різні РСЗВ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися