У Харкові ракетами пошкоджено водогін – Ігор Терехов

Внаслідок ударів по Слобідському району Харкова пошкоджено водогін.

Ракетні удари сьогодні вранці по Слобідському району Харкова призвели до значних пошкоджень водогону. Через це одна з лікарень та декілька приватних будинків залишилися без водопостачання. Про це в етері національного телемарафону повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Пошкоджено водогін діаметром 200 мм. Зараз працюють наші комунальні установи, "Харківводоканал", щоб локалізувати пориви. Будемо працювати, щоб подати воду. Зараз одна з міських лікарень лишається без водопостачання. Будемо все робити, щоб десь до приблизно 13 години все це локалізувати й подати воду у лікарню. І також відключено (водопостачання — ред.), на жаль, декілька приватних будинків", — сказав Терехов.

обстріл Харкова, прильоти в Харкові

Мер повідомив, що зараз у Харкові укріплюють об'єкти інфраструктури.

"Так, дійсно, вони (росіяни — ред.) сьогодні б’ють по інфраструктурних об’єктах, по виробничим підприємствам. Попереду у нас опалювальний сезон, який, як я розумію, буде дуже важким. Тому ми дуже серйозно готуємося до опалювального сезону. І від нашого ворога можна очікувати чого завгодно. Ми дуже серйозно підходимо до укріплення деяких об’єктів інфраструктурних, від яких залежить життєдіяльність міста. Тому працюємо для того, щоб унеможливити удари нашого ворога по цих об’єктах, а у разі таких ударів, мінімізувати ті ризики, які були минулого опалювального сезону", — говорить Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сталося щонайменше шість прильотів: є постраждалі

Близько шостої ранку російські війська завдали ударів по Харкову. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що загалом щонайменше шість "прильотів" було вранці по Харкову. За попередньою інформацією, яка потребує уточнення, всі сталися у Слобідському районі міста.

Повідомляється, що удари по місту попередньо були ракетами С-300. Пошкоджено виробничу будівлю цивільного підприємства в Слобідському районі, вікна у відділенні екстреної меддопомоги, є влучання в дорогу. Обстеження місць триває. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними обласної прокуратури, отримали поранення троє цивільних чоловіків віком 24, 58 та 66 років. Пошкоджено низку складських приміщень, промислових будівель та житлових будинків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися