На Харківщині загасили три пожежі, спричинені ворожими обстрілами

Наразі відомо про двох постраждалих

Працівники ДСНС у Харківській області за минулу добу здійснили 22 виїзди на гасіння пожеж, три з яких були спричинені російськими обстрілами, у Куп'янському районі та Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Близько першої години ночі ворожі війська здійснили обстріли відразу двох населених пунктів Куп’янщини. Внаслідок ударів у село Куп’янск-Вузловий на території приватного домоволодіння зайнявся гараж. Він горів на площі 25 кв.м. А в селищі Ківшарівка – 5-типоверховий будинок, який станом на теперішній час не використовувався. З вогнем під тиском нових ворожих обстрілів боролись рятувальники 44-ї ДПРЧ. Вони загасили першу пожежу о 02:05, другу – о 04:13. Постраждалих на щастя немає.

Близько шостої години ранку ворог завдав шість ракетних ударів по Слобідському району міста Харкова. Під обстріл потрапив об'єкт цивільної інфраструктури. У виробничо-складській будівлі сталася пожежа. Горіли конструктивні елементи та утеплювач будівлі у трьох осередках займання на загальній площі 200 кв.м. До ліквідації наслідків ворожого обстрілу залучено сім одиниць техніки та 45 чоловік особового складу ДСНС. Відомо про двох постраждалих осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про гасіння пожеж у Харкові та області. О 23:10 окупанти завдали три удари у Холодногірському районі Харкова. Тип ракет встановлюється. Внаслідок обстрілу виникла пожежа нежитлової будівлі. Без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Протягом доби по області авіаційних ударів зазнали Берестове Куп’янського району, Копанки та Шийківка Ізюмського району. Під артилерійським вогнем опинилися понад 16 населених пунктів області, зокрема Одноробівка, Стрілеча, Вовчанськ, Озерне, Строївка, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися