Харківська ОВА передала необхідні речі на передову

Захисникам було відправлено низку технічних засобів та обладнання

Захисникам Харківщини передали лазнево-пральні комплекси, "швидку" та технічні засоби для виконання бойових завдань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Допомога надійшла від благодійного фонду "Даруй Добро". Начальник ХОВА Олег Синєгубов наголосив, що системна підтримка українських захисників є одним із головних напрямків роботи обласної військової адміністрації.

"Разом із волонтерами та благодійними організаціями постійно працюємо над забезпеченням харківських військовослужбовців усім необхідним. Кожна автівка, кожен тепловізор або дрон мають велике значення на фронті, це запорука збереження життя захисників. Об'єднуємо зусилля задля нашої Перемоги", – сказав Олег Синєгубов.

Лазнево-пральні комплекси, карету швидкої допомоги, автомобіль-рефрижератор, павербанки, ноутбуки, смартфони, пристрої швидкої зарядки, дрони та тепловізори передав військовослужбовцям благодійний фонд "Даруй Добро", координатором проєктів якого є депутат Харківської обласної ради Анатолій Русецький.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про оперативну обстановку на Куп'янському напрямку. За минулий тиждень на Лимано-Куп’янcькому напрямку Генштаб майже не фіксував штурмів. Наразі окупаційні війська продовжують перегруповуватись і створювати нові штурмові загони, але українська розвідка це бачить, на лінії фронту Сили оборони України зводять захисні споруди та встановлюють мінні поля. Про це в ефірі 24 каналу розказав начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш, повідомляє Суспільне. Харків. За його словами 110 тисяч російських військових, які знаходяться на Лимано-Куп’янcькому напрямку, — це загальні формування разом з тиловими підрозділами та силами забезпечення. "Це не значить, що усі 110 тисяч стоять на передовій зі зброєю в руках і міняють один одного. Це зовсім не так. Так, там відбуваються ротації, в тому числі вони закумулювали цю кількість для того, щоб стримувати наші війська. Оскільки така кількість окупантів вимагає адекватної реакції. Ми маємо бути готові", — повідомив Ілля Євлаш. Він додав, що Сили оборони України облаштовують позиції, встановлюють мінні поля та загородження, щоб росіяни не змогли прорвати лінію оборони. І це дає результати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися