На Харківщині загасили пожежу, спричинену ворожим обстрілом

У Богодухівському районі горів приватний гараж

Рятувальники загасили пожежу, спричинену ворожими обстрілами Богодухівского району Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

22 вересня російські війська вчинили обстріл прикордонного села Олександрівка Богодухівського району. Один з боєприпасів влучив у прибудований до приватного житлового будинку гараж, у якому виникла пожежа.

Подія сталась близько 15:20. Рятувальники 52-ї Державної пожежно-рятувальної частини відразу виїхали на місце у складі 2-х оперативних відділень.

На час їх прибуття площа горіння склала біля 6 кв.м. Вогонь був оперативно ліквідований вже о 16:30. Жертв та постраждалих немає. Завдяки оперативним діям рятувальників ДСНС вдалось запобігти розповсюдженню пожежі на житло.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про загашення рятувальниками трьох пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Працівники ДСНС у Харківській області за минулу добу здійснили 22 виїзди на гасіння пожеж, три з яких були спричинені російськими обстрілами, у Куп'янському районі та Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. Близько першої години ночі ворожі війська здійснили обстріли відразу двох населених пунктів Куп’янщини. Внаслідок ударів у село Куп’янск-Вузловий на території приватного домоволодіння зайнявся гараж. Він горів на площі 25 кв.м. А в селищі Ківшарівка – 5-типоверховий будинок, який станом на теперішній час не використовувався. З вогнем під тиском нових ворожих обстрілів боролись рятувальники 44-ї ДПРЧ. Вони загасили першу пожежу о 02:05, другу – о 04:13. Постраждалих на щастя немає. Близько шостої години ранку ворог завдав шість ракетних ударів по Слобідському району міста Харкова. Під обстріл потрапив об'єкт цивільної інфраструктури. У виробничо-складській будівлі сталася пожежа. Горіли конструктивні елементи та утеплювач будівлі у трьох осередках займання на загальній площі 200 кв.м. До ліквідації наслідків ворожого обстрілу залучено сім одиниць техніки та 45 чоловік особового складу ДСНС. Відомо про двох постраждалих осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися