У Харкові обговорили масовані атаки дронами та ракетами

У Харкові провели засідання Ради оборони області – подробиці.

Серед ключових питань, яке було обговорено на засіданні Ради оборони Харківської області – це захист критичної інфраструктури. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Окупанти будуть повторювати минулорічні масовані атаки дронами та ракетами, намагаючись залишити нас без основних джерел енергії", – зазначив очільник області.

Він зауважив, що всі відповідальні за цю сферу повинні діяти згідно чітких погоджених графіків, у разі протермінування дедлайнів – нестимуть відповідальність.

"Маємо бути готовими до енергетичного терору росіян та щодня посилювати захист. Аби жителі Харківщини залишалися зі світлом та теплом", – підкреслив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові серед біла дня чоловіки виносили пакунки з підприємства (ФОТО)

20 вересня вдень патрульні отримали виклик про підозрілих осіб на вулиці П'ятихатській. Заявник повідомив поліцейським, що невідомі чоловіки щось виносять у пакунках з території підприємства, яке наразі зачинене. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні оглянули прилеглу територію. Неподалік місця виклику поліцейські виявили схожого за описом громадянина з об'ємним пакунком. Також невдовзі інспектори виявили і другого громадянина, який при появі поліцейських викинув пакунок у кущі та намагався втекти. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка.

Що було у згортках – читайте за посиланням.

У незламному Харкові готуються до Балу хризантем (ФОТО)

Фельдман Екопарк, зруйнований окупантами майже вщент, відновлюється. Триває підготовка до Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Через шлях руйнувань, бойових дій, евакуації, повернення, розмінування та поступового відновлення – Екопарк збирається влаштувати важливу подію – Бал хризантем. Це частка того мирного та квітучого Харкову, яка об’єднує усіх – працівників Екопарку, а також постійних та нових відвідувачів.

Коли відбудеться Бал хризантем – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися