Окупанти минулої доби обстріляли два райони Харківщини (ФОТО)

Прокурори задокументували військові злочини росіян

За процесуального керівництва Куп‘янської та Богодухівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

22 вересня російські військові вчергове обстріляли Куп‘янськ. За попередніми даними, обстріл здійснювався з артилерії. У результаті обстрілу горіли житловий будинок та господарча споруда. Також вчора ворог здійснив удар двома дронами-камікадзе по селу Олександрівка Золочівської ОТГ Богодухівського району. Пошкоджено приватні домоволодіння та гараж.

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про загашення на Харківщині пожежі,спричиненої ворожим обстрілом. Рятувальники загасили пожежу, спричинену ворожими обстрілами Богодухівского району Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. 22 вересня російські війська вчинили обстріл прикордонного села Олександрівка Богодухівського району. Один з боєприпасів влучив у прибудований до приватного житлового будинку гараж, у якому виникла пожежа. Подія сталась близько 15:20. Рятувальники 52-ї Державної пожежно-рятувальної частини відразу виїхали на місце у складі 2-х оперативних відділень. На час їх прибуття площа горіння склала біля 6 кв.м. Вогонь був оперативно ліквідований вже о 16:30. Жертв та постраждалих немає. Завдяки оперативним діям рятувальників ДСНС вдалось запобігти розповсюдженню пожежі на житло.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися