Поліцейських Харківщини навчили мінній безпеці

Заняття проводили волонтери міжнародної організації "The Halo Trust"

Волонтери міжнародної організації "The Halo Trust" провели заняття з мінної безпеки для поліцейських у Чугуївському районі. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

23 вересня волонтери міжнародної гуманітарної організації "The Halo Trust" зустрілися з особовим складом відділу поліції № 2 Чугуївського РУП. Для працівників поліції провели заняття щодо протимінної безпеки та загроз, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами.

В ході занять працівникам поліції розповіли про вибухонебезпечні та підозрілі предмети, що найбільш розповсюджені на території України. А також нагадали заходи безпеки в разі знаходження таких предметів, про ознаки та маркування небезпечних територій та правила поведінки й порядок дій на потенційно небезпечній ділянці. Особливу увагу приділили правильним діям поліцейських, коли вони або інші люди знаходять гранату, міну або снаряд, що не розірвалися.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нічні обстріли Харківщини "шахедами". Минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Зокрема, під ворожими ударами перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Огірцеве, Плетенівка, Бологівка, Лиман Перший, Синьківка, Петропавлівка та інші населені пункти. Внаслідок обстрілів м. Куп'янськ зруйновані житлові будинки та господарчі споруди, сталися пожежі. У с. Гур'їв Козачок Богодухівського району обстрілами пошкоджено об'єкт інфраструктури. У с. Олександрівка Богодухівського району пошкоджено гараж, сталася пожежа. По с. Уди Богодухівського району завдано удару дроном-камікадзе. За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. "В області тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 5,1 га території та знешкодили 54 вибухонебезпечні предмети", – повідомив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися