Жителям Харківщини показали, що відбувається у гарячій точці області (ВІДЕО)

Окупанти завдають ударів по декілька разів на день і чи не після кожного обстрілу виникають пожежі

Жителям Харківської області показали, як працюють рятувальники у Куп'янському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію  Головного управління ДСНС України у Харківській області.

“Куп’янський район зараз гаряча точка Харківщини, але це не лякає справжніх героїв без зброї. Попри численні обстріли, рятувальники сумлінно виконують свої обов’язки попри усі труднощі, з якими їм доводиться стикатися”, - зазначили у ДСНС.

У Головному управлінні наголосили, що окупанти завдають ударів по декілька разів на день і чи не після кожного обстрілу виникають пожежі. Вогнеборці, ризикуючи своїм власним життям, евакуюють та рятують людей, гасять пожежі та розбирають завали цілодобово.

“На жаль, наші герої також несуть втрати... За час війни при виконанні службових обов’язків 5 рятувальників Куп’янщини зазнали поранень і 1 загинув. Вічна слава Герою!”, - зауважили у ДСНС.

При цьому попри всі жахи війни ніхто з них не зрадив Присязі. У Головному управлінні зазначили, що всі як один продовжують гідно стояти на варті життя цивільних людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська посилюють передові підрозділи на Куп'янському та Лиманському напрямках. Про це розповів тво директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович.

Він зазначив, що на цих напрямках російські окупанти продовжують  доукомплектовувати штурмові та танкові підрозділи. Крім того, інженерно-саперні групи окупантів приховано облаштовують проходи у власних мінно-вибухових загородженнях. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися