Прикордонники вибили росіян з території Харківщини

У Куп'янському районі снайпери ліквідували кількох окупантів, а інших змусили тікати

Прикордонна служба за допомогою танкових військ витіснила росіян, що будували свої фортифікаційні споруди, з території Куп'янщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

У Куп’янському районі Харківщини розвідники бригади "Сталевий кордон" виявили спроби рашистів укріпитися поблизу кордону. Будуючи лінію фортифікацій на російському боці, загарбники проникли та територію України й почали зводити свої укріплення. 

Коли кількість приблуд сягнула близько півтора десятка, прикордонники спільно з танкістами ЗСУ витіснили ворога за межі державного кордону. Кількох ліквідували прикордонні снайпери, а втікачів наздогнав вогонь танків і мінометів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про підготовку російськими військовими диверсій на кордоні з Харківщиною. Окупанти планують диверсії на кордоні України з РФ у Харківській області. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Центру національного спротиву. Росіяни знову намагаються проводити диверсії на кордоні з Харківською та Сумською областями України. В район російського міста Грайворона (Білгородська область) прибула навчальна рота 2 окремої бригади спеціального призначення  ГУ ГШ ЗС РФ. Їх задача – проведення навчань особового складу в прикордонних районах України. "Тобто, по факту росіяни прислали диверсантів, які будуть навчатись у прикордонних областях України. Проте завдяки небайдужим місцевим, їх пересування відоме, тому “іспит складуть” не всі.", - повідомляють у Центрі національного спротиву.



Джерело: https://t.me/DPSUkr/14006
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися