Харків'ян просять зберігати спокій: що відбуватиметься

Харків'ян також просять не повідомляти у соціальних мережах про переміщення техніки та особового складу

У вівторок у Харкові відбудуться  планові військові навчання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту попередили, що навчання проводитимуть 26 вересня - з 00:00 до 24:00.

“У навчаннях візьмуть участь усі підрозділи Збройних Сил України, які забезпечують оборону міста. Харків’ян просять зберігати спокій та не повідомляти у соціальних мережах про переміщення техніки та особового складу”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області утримується тепла погода, а разом з нею зберігається надзвичайна пожежна небезпека. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. “Попередження про пожежну небезпеку! 26  вересня – 2 жовтня у лісах Харківської  області зберігатиметься надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека”, - наголосили у центрі.. За прогнозом на 26 вересня 5 клас - надзвичайна пожежна небезпека - зберігається у всіх районах Харківської області. 

Надзвичайна пожежна небезпека характеризується погодними умовами, за яких поєднання високої температури атмосферного повітря та бездощової (сухої) погоди за наявності джерел займання (відкритого вогню) призводить до високої ймовірності виникнення та швидкого розповсюдження лісових пожеж. Показник напруженості природної пожежної небезпеки (К), яким визначається клас пожежної небезпеки, знаходиться в межах від 5 000 до 20 000 градусів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися