Обстріл Харківщини на 26 вересня: є поранені

Ворог продовжує обстрілювати цивільну інфраструктуру та мирне населення Харківщини.

Учора російські окупанти обстріляли м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджені 2 приватні житлові будинки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Зазнали поранення та були госпіталізовані чоловік 73 років та жінка 60 років. Наразі медики надають постраждалим усю необхідну допомогу.

За даними Генерального штабу ЗСУ, на Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, продовжує обстріли населених пунктів з території рф, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України.

Ворог завдав артилерійських та мінометних обстрілів по населених пунктах Харківщини, серед них Огірцеве, Гатище, Нестерне та Бударки.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів неподалік Синьківки, Іванівки, Кислівки Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, зокрема, Новомлинськ, Лиман Перший, Синьківка, Петропавлівка, Котлярівка, Табаївка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У незламному Харкові готуються до Балу хризантем (ФОТО)

Фельдман Екопарк, зруйнований окупантами майже вщент, відновлюється. Триває підготовка до Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Через шлях руйнувань, бойових дій, евакуації, повернення, розмінування та поступового відновлення – Екопарк збирається влаштувати важливу подію – Бал хризантем. Це частка того мирного та квітучого Харкову, яка об’єднує усіх – працівників Екопарку, а також постійних та нових відвідувачів.

Коли відбудеться Бал хризантем – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися