Обстріл Харківщини на 27 вересня: є важко поранені

Внаслідок ворожого артобстрілу Вовчанська поранено мирного жителя.

26 вересня російські військовослужбовці вчергове обстріляли м. Вовчанськ. За попередніми даними, обстріл здійснювався за артилерії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Пошкоджено житлові будинки, господарчі споруди та автомобіль. Отримав поранення 64-річний цивільний чоловік. Його госпіталізовано до лікарні у важкому стані.

За даними Генерального штабу ЗСУ, протягом минулої доби на фронті відбулося 26 бойових зіткнень. Ворог завдав 10 ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснив 44 обстріли з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави.

Авіаційних ударів зазнали Стариця, Гатище, Синьківка, Куп'янськ, Берестове Харківської області.

Під артилерійським вогнем опинилися Уди, Вовчанськ, Бударки, Вільхуватка, Бологівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав артилерійських та мінометних обстрілів по районах населених пунктів Синьківка, Табаївка, Берестове Харківської області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському  напрямках противник наступальних (штурмових) дій не вів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається в ТЦ "Барабашово" у Харкові – хто зацікавлений в роботі ринку

Восени у Харкові починається черговий "сезон", повертаються люди до міста, а отже – і на ринок. Що зараз відбувається у ТЦ "Барабашово", журналісту "Коментарів. Харків" розповіли у пресслужбі торговельного центру, а у міськраді розповіли, чи можливо міській владі домовитися з підприємцями та навести лад на ринку. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися