Що робиться на Куп’янському напрямку станом на 28 вересня

Окупанти гатять з авіації та артилерії по населених пунктах Харківщини.

Сьогодні вночі, окупанти знову атакували Україну дронами-камікадзе, застосувавши 39 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. В результаті бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони було знищено 31 ворожий  “шахед”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали Бологівка та Кругляківка Харківської області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському та Лиманському напрямках противник наступальних (штурмових) дій не вів.

Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали 25 населених пунктів, серед них Одноробівка, Глибоке, Стариця, Гатище Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав артилерійських та мінометних обстрілів по населених пунктах Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається в ТЦ "Барабашово" у Харкові – хто зацікавлений в роботі ринку

Восени у Харкові починається черговий "сезон", повертаються люди до міста, а отже – і на ринок. Що зараз відбувається у ТЦ "Барабашово", журналісту "Коментарів. Харків" розповіли у пресслужбі торговельного центру, а у міськраді розповіли, чи можливо міській владі домовитися з підприємцями та навести лад на ринку. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися