Рятувальники загасили пожежу, що виникла внаслідок обстрілів Куп'янщини

Горіла суха трава на площі двох гектарів

Рятувальники ДСНС ліквідували пожежу, спричинену ворожим обстрілом, і врятували будівлі в селі Кіндрашівка Куп'янського району. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС у Харківській області.

Біля 11:00 30 вересня ворожа артилерія другий день поспіль обстріляла село Кіндрашівка Куп’янського району. Знову зайнялась суха трава, на гасіння якої були направлені рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

На час їх прибуття вогонь розповсюдився на площу двох гектарів. Він загрожував будівлям агропідприємства та об’єктам енергетичної інфраструктури. Бійці ДСНС, не зважаючи на загрозу повторних ударів, змогли врятувати народне добро і вже об 11:55 ліквідували всі осередки горіння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Харківщини 30 вересня. Протягом минулої доби на фронті відбулося 44 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 6 ракетних та 56 авіаційних ударів, здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. Крім того, сьогодні вночі, окупанти атакували Україну дронами-камікадзе типу “Shahed-136/131”. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Авіаційних ударів зазнали: Комісарове, Петропавлівка, Іванівка, Піщане, Сенькове, Копанки Харківської області. Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області. В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському та Лиманському  напрямках противник наступальних (штурмових) дій не вів. Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 25 населених пунктів, серед них Козача Лопань, Стрілеча, Вовчанськ, Бударки, Тополі Харківської області. На Куп’янському напрямку противник завдав артилерійських та мінометних обстрілів по Синьківці, Табаївці, Берестовому Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися