На Харківщині за добу загасили чотири пожежі, спричинені ворожими обстрілами

Загалом працівники ДСНС ліквідували 30 пожеж

Протягом доби на Харківщині зафіксовано чотири пожежі від ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківській області.

За цей період здійснено 37 оперативних виїздів, з яких: 30 – на ліквідацію пожеж, 4 з яких були спричинені ворожими обстрілами.

Біля 11:00 ворожа артилерія обстріляла мирне село Кіндрашівка Куп’янського району, зайнялась суха трава, на гасіння якої були направлені рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На час їх прибуття вогонь розповсюдився на площу два гектари. Він загрожував будівлям агропідприємства та об’єктам енергетичної інфраструктури. Бійці ДСНС, не зважаючи на загрозу повторних ударів, змогли врятувати народне добро і вже об 11:55 ліквідували всі осередки горіння.

Близько 13:00 окупанти вдарили по центральній частині прикордонного селища Козача Лопань, загорілось сміття на площі 10 кв.м. Вогонь ліквідували рятувальники 63-го ДПРП о 14:18.

Подібним чином, біля 20:00, вороги спричинили пожежу сухої трави у селі Глушківка Куп’янського району. Там площа горіння склала 500 кв.м. О 21:20 рятувальники 44-ї ДПРЧ ліквідували вогонь.

Вже 1 жовтня, о 01:00, росіяни завдали ракетного удару по Холодногірському районі Харкова. На щастя обійшлось без постраждалих.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пожежу, що виникла внаслідок обстрілу Куп'янського району. Рятувальники ДСНС ліквідували пожежу, спричинену ворожим обстрілом, і врятували будівлі в селі Кіндрашівка Куп'янського району. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС у Харківській області. Біля 11:00 30 вересня ворожа артилерія другий день поспіль обстріляла село Кіндрашівка Куп’янського району. Знову зайнялась суха трава, на гасіння якої були направлені рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На час їх прибуття вогонь розповсюдився на площу двох гектарів. Він загрожував будівлям агропідприємства та об’єктам енергетичної інфраструктури. Бійці ДСНС, не зважаючи на загрозу повторних ударів, змогли врятувати народне добро і вже об 11:55 ліквідували всі осередки горіння.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися