Ворог обстріляв Ізюмський район Харківщині

З артилерії було пошкоджено житлові будівлі та будівлі агропідприємства

За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

1 жовтня близько 9:00 ворог обстріляв село Підлиман Борівської СТГ Ізюмського району, пошкоджено приватні домоволодіння. Також сьогодні вранці російські військові обстріляли селище Борова. Зазнали пошкоджень житлові будинки, господарчі споруди та територія агропідприємства.

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції задокументували наслідки збройної агресії РФ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про загибель мешканця Вовчанська через російський обстріл. За процесуального керівництва Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 1 жовтня близько 11:00 російські військові вкотре обстріляли Вовчанськ. Під ударом опинилась центральна площа міста. За попередніми даними, обстріл вівся з артилерії. В цей час 63-річний місцевий мешканець їхав на велосипеді: від отриманих травм потерпілий загинув на місці. Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися