На Харківщині пролунав вибух: деталі (ФОТО)

Постраждалих внаслідок вибуху серед аграріїв не було

У Харківській області під час польових робіт підірвався комбайн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Подія трапилася близько 15:00 в селі Донець Чугуївського району. У Харківській ОВА розповіли, що під час збору пізніх зернових культур комбайн наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет. Внаслідок вибуху сільськогосподарська техніка загорілася, зайнялося поле з кукурудзою. Постраждалих внаслідок вибуху серед аграріїв не було.

pictureНа подію оперативно відреагували вогнеборці. Займання локалізували та загасили.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі національного телемарафону розповів про ситуацію на Лимано-Куп'янському напрямку. За його словами, на Лимано-Куп'янському напрямку збільшилась чисельність 25-ї армії рф, яка вже повністю укомплектована. Ілля Євлаш зазначив, що раніше там було 12 тисяч військових, зараз йде мова про понад 17 тисяч. Окупанти зайняли позицію поблизу Кремінної, трошки західніше та південніше цього населеного пункту. Також російські військові завдали 13 авіаційних ударів упродовж 30 вересня, штурмових дій на цьому напрямку не було.

Речник Східного угруповання зауважив, що нараз основною задачею 25-армії росіян є утримання напрямку, штурмових дій вони поки не ведуть, проте противних активно застосовує авіацію, а артилерію відтягнув на граничну дистанцію, аби убезпечити від ударів українських військ. За даними зведення Генштабу ЗСУ, станом на ранок 1 жовтня в зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” противник наступальних (штурмових) дій не вів на Куп’янському та Лиманському напрямках.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися