Російські війська вчергове обстріляли Куп'янщину (ФОТО)

Пошкоджено житлові будинки в одному з селищ

Прокурори зафіксували наслідки чергового ворожого обстрілу Куп’янщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. 

1 жовтня близько 23:00 російська армія завдала удар по селищу Куп‘янськ-Вузловий. За попередніми даними, це була ФАБ-250. Пошкоджено та зруйновано житлові будинки.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом  порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Харківської область 2 жовтня. Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Минулої ночі, близько 0:16, ворог з РСЗВ обстріляв село Підлиман Ізюмського району. Пошкоджено двоповерховий будинок, літня кухня, господарські , сталася пожежа. Без постраждалих.   Внаслідок удару по селищу Борова Ізюмського району керованою авіабомбою та з РСЗВ пошкоджено будівлі агропідприємства, сталася масштабна пожежа, пошкоджено 4 приватні домоволодіння. У Вовчанську Чугуївського району внаслідок ворожих масованих обстрілів загинув цивільний чоловік. В місті пошкоджено приватні будинки та будівлі цивільного підприємства, сталися пожежі. Внаслідок удару фугасною авіабомбою по селищу Куп’янськ-Вузловий Куп'янського району пошкоджено будинок та господарчу будівлю, сталися пожежі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися