Кількість загиблих на Харківщині зросла: подробиці удару (ФОТО)

Усі постраждалі мешканці с. Гроза

Станом на 18:00 у Харківській ОВА повідомили про 51 загиблу людину внаслідок ворожого удару, повідомляють "Коментарі. Харків".

За попередньою інформацією, ворожі війська вдарили по с. Гроза ракетою типу "Іскандер".

“Отримали поранення 7 людей. Усі вони були госпіталізовані в медзаклади області. Серед поранених 6 жінок, більшість яких старше 50 років, та 55-річний чоловік. Дві жінки перебувають у важкому стані, стан решти постраждалих медики оцінюють як середньої тяжкості. Один з поранених, на жаль, помер у лікарні”, - повідомили в Харківській ОВА. Також уточнили, що усі постраждалі мешканці с. Гроза.

Міністр МВС Ігор Клименко в етері нацмарафону повідомив, що ракетний удар, який забрав вже понад 50 життів у кафе в селі Гроза, був максимально точним. Тому поліція та СБУ вважають ймовірною версію, що його наводив хтось на місці.

“Працюють співробітники СБУ, які шукають громадян, які, можливо, могли навести на цей об’єкт ворога. Удар ракети був настільки точний. Це настільки невелике приміщення, щоб так точно в нього попасти. Є підозри в СБУ та поліції. Цей варіант ми маємо перевірити обов’язково“, — сказав Клименко.

В ефірі Радіо Донбас Реалії прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко повідомив, що під час ракетного удару у кафе проходили поминки по військовому, але у кафе були лише цивільні – половина села.

“Настільки сильний удар, що стать та вік загиблої дитини під питанням. Майже половину села було вбито одним попаданням”, – сказав він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ситуацію в Харківській області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися