Обстріл Харкова 6 жовтня: що відомо

Окупанти зранку завдають удари по Харкову

Близько 6:45 у Харкові пролунав вибух. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що удар прийшовся по центру міста. Лише о 6:48 у місті було оголошено повітряну тривогу.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив обстріл Харкова та закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

"Увага! В Харкові лунають вибухи. Пройдіть в укриття. Про місця влучань, постраждалих повідомляйте на спецлінію 102. Не викладайте відео та фото в мережі Інтернет", – закликає Поліція Харківської області.

Місцеві телеграм-канали повідомляють, що перед вибухом було чутно звук реактивного двигуна, а зараз на місцях влучань видно стовпи диму.

Щонайменше одна людина дістала поранення внаслідок ранкового удару РФ по центру міста, повідомив Суспільне Харків директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта.

Олег Синєгубов о 7:21: "Попередньо є інформація про влучання у Київському та Основ’янському районах Харкова.

Троє людей отримали поранення, стан легкий.

Екстрені служби працюють на місцях, є пошкодження авто та будівель. Інформація уточнюється.

До завершення повітряної тривоги перебувайте в укриттях!"

Доповнюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині зібралися іноземні делегації

Велику увагу зосередили на питаннях притягнення до відповідальності за воєнні злочини

Харківщину відвідали делегації Служби інструментів зовнішньої політики ЄС та КМЄС в Україні. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, зустріч з іноземними партнерами провів його заступник Євген Іванов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Під час засідання обговорювали питання допомоги у відновленні деокупованих територій та консультації з боку міжнародних партнерів у цьому питанні. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися