Під завалами у Харкові знайшли тіло дитини – Ігор Терехов

Окупанти обстріляли два райони Харкова

Внаслідок двох ранкових ударів окупантів по Харкову до медиків екстреної медичної допомоги звернулися більше 20 цивільних, серед постраждалих – дитина 11 місяців.

У Слобідському районі міста під завалами будинку знайшли загиблу дитину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Раніше мер Харкова Ігор Терехов написав, що удари ворога прийшлися виключно по цивільній інфраструктурі Харкова, в одному випадку – по житловому будинку.

Він також повідомив, що постраждалі – усі в легкій формі, посічені склом.

Як повідомили у пресслужбі поліції Харківської області, за попередніми даними фахівців вибухотехнічної служби, росіяни вдарили по мирному Харкову ракетами типу Іскандер. Огляди місць подій тривають.

"Просимо не викладати фото і відео влучань в соціальних мережах", – написали правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Окупанти зранку завдають удари по Харкову

Близько 6:45 у Харкові пролунав вибух. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що удар прийшовся по центру міста. Лише о 6:48 у місті було оголошено повітряну тривогу.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив обстріл Харкова та закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

"Увага! В Харкові лунають вибухи. Пройдіть в укриття. Про місця влучань, постраждалих повідомляйте на спецлінію 102. Не викладайте відео та фото в мережі Інтернет", – закликає Поліція Харківської області. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися